Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sporočilo akaških zapisov 22. 7. 2021

foto pixabay.com
Oglas

IMEJ VELIKE SANJE, AMPAK NE ZAPRAVI SREČE

Poznala sem mlado dekle, ki si je od vsega najbolj želela oditi v svet in zapustiti svoj rodni kraj. Rodila se je v revni podeželski vasici in starša sta cele dneve delala, da sta lahko nudila družini le skromne osnovne potrebe. Čeprav je bilo njeno otroštvo skromno in polno odrekanja, niti čokolade si ni mogla vsak dan privoščiti, je odraščala v ljubečem zavetju doma.

Starša ji nista prepričevala odhoda, vendar, ko je zaključila osnovo šolo, ji nista mogla plačati srednje šole v tujini, kamor si je želela. Sprejela je odločitev, da se izšola za poklic v domačem kraju. Zaposlila se je in mesečni prihodki so bili zelo nizki in kljub varčevanju ji ni uspelo po več mesecev prihraniti denarja za stroške potovanja v tujino, kamor si je želela.

Vendar hrepeneči glas je ostal in nekega dne potrka na vrata njena prijateljica, ki ji pove, da odhaja k teti v tujino in da se je prišla poslovit, ker jo dlje časa, več mesecev ne bo. Kot bi se ji odprla velika nebeška vrata je vzkliknila: »S tabo grem!« In tako se je zgodilo. Sedem let je živela v tujini, se izšolala in zaslužila kar precej denarja.

Pa vendar ji to ni predstavljalo miru, niti notranje sreče, kajti hrepenenje po domačem, mirnem okolju jo je klicalo in vabilo nazaj. Vrnila se je in ostaja pomirjena s svojimi željami in v svojem rojstnem kraju.

Človek, imej velike sanje, vendar ne za ceno lastne sreče. Premisli, po čem hrepeniš. Morda boš obžaloval, da nisi prisluhnil svoji duši, morda boš nekoč obžaloval zamujene priložnosti. Najboljše odločitve so tiste, ki ti prinesejo notranji mir in ljubezen.

Mogoče te zanima  Sporočilo akaških zapisov 14. 7. 2021

HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem