Sporočilo akaških zapisov 23.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 23.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

RESNIČNI POMEN SVOBODE SRCA

Zakaj bi svojo božansko dediščino, ki ti pripada zdaj, odlašal na kasnejši čas. V tebi je božanska moč, bližja ti je od diha, od rok in nog. Lahko to sprejmeš ali dvomiš in se sprašuješ ali je mogoče? Vsak človek mora do tega priti sam. Lahko še in še poslušaš, toda, dokler nisi voljan sprejeti tega dejstva in se zavedati čudežnosti, ti nič ne pomeni. Ali pa ostaja samo prelep sen, ki se bo nekega dne mogoče uresničil.

Koliko zapravljenega časa v dvomih in neveri šele takrat, ko spoznaš resnico, te lahko osvobodi. Če samo poslušaš, govoriš in bereš o njej, te ne more osvoboditi. Resnica mora živeti, se premikati in bivati v tebi – tedaj te osvobodi in šele tedaj spoznaš resnični pomen svobode srca, uma in duha. Ob spoznanju resnice, nikar ne odlašaj, živi jo.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem