Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020 10Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020 11Sporočilo akaških zapisov 24.8.2020 11

Preišči svoje srce

Je v tebi kaj takega, kar povzroča neenotnost in ločenost? So v tebi nerazumevanje, ljubosumje, zavist ali karkoli negativnega, kar deluje kot zavora?

Pošteno in odkrito se moraš soočiti s seboj. Brez senčice dvoma boš spoznal, ali si ti tista ovira, ki zadržuje popolno izpolnjevanje božjega načrta za tvojo dušo.

Če se počutiš neprijetno, če se zalotiš pri opravičevanju ter zagovarjanju svojih dejanj in misli, si lahko prepričan, da je globoko v tebi nekaj, kar se mora spremeniti. Ko boš to prepoznal, ne dovoli, da bi te še naprej tlačilo k tlom, ampak spremeni svoje gledanje in naravnanost.

Vedno je Kreator s teboj, da te vodi in pomaga. Vendar je prvi korak tvoj, kajti Kreator vseh bitij se ne vpleta v svojo svobodno voljo. Vzpostavi prvi stik in prejel boš vodstvo, da se boš lahko počutil eno z ostalimi.

ONLINE: Ključ do duše
V septembru vabim vse nove učence v program učenja dostopa v akaške zapise.
Najprej pa se spoznajva v eno urnem branju dušnega zapisa
Več info. in naročilo klikni TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo, za vas
karmična svetovalka in učiteljica akaš
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem