Sporočilo akaških zapisov 25.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 25.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

BOŽANSKA KONSTRUKTIVNA SILA JE V TEBI

Naj bo tvoje duhovno življenje realno, praktično, razgibano in polno pričakovanja, toda brez vsakršnega zaskrbljujočega, koprnečega, pesimističnega pričakovanja. Pričakuj, da bo nemogoče, postalo mogoče, če si se le uskladil s svojo dušno naravo. Pričakuj, da se bojo dogajali čudež za čudežem, ker živiš in razodevaš božanske zakone. Ko živiš s skladu s svojim poslanstvom, se lahko vedno zgodi vse, saj si uglašen z višjimi silami in deluješ z višje ravni zavesti. Eno si z univerzalnim umom, z mojstri in vodniki akaških zapisov, si na pravi poti in pričakuj le božanska darila.

Ko ne občutiš več ločenosti in deluješ skladno, so vse stvari mogoče. Torej se uglasi s svojo dušo, začni dan tako, da se uglasiš z mojstri modrosti, da poiščeš konstruktivno v sebi in tako tudi deluješ. Te božanske konstruktivne sile v tebi ne more nič uničiti. Občutljivo glasbilo je treba uglasiti, preden zaigraš nanj. Prav tako je treba tvojo dušo uglasiti na božansko delovanje, da lahko iz tebe izzveni le najboljše. To je tvoja božanska sila, ki dela čudeže. Do kolikšne mere se moraš vsak dan uglaševati, preden odigraš svoj del v orkestru življenja?!

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem