Sporočilo akaških zapisov 25.2.2020

Sporočilo akaških zapisov 25.2.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

ODIGRAJ SVOJO VLOG V BOŽJEM NAČRTU

Na vsako težavo glej kot na izziv, odskočno desko in nikoli ne dopusti, da bi te kdo ali kaj premagalo. Stopaj naprej in vedi, da se ti bo odgovor razkril, če boš vztrajen in dosleden. Bodi močan in pogumen, zavedajoč se, da boš v vsakem primeru dosegel željeno. Na tej stopnji ni vračanja. Vsa vrata za teboj so zaklenjena in zapahnjena, torej moraš naprej. Časa je vse manj in še veliko je potrebno storiti. Odigrati moraš svojo vlogo v celotnem načrtu stvarstva.

Najdi svoje pravo mesto v njem, kajti, ko boš vedel, kam spadaš, boš našel mir in napravil vse, kar je treba s popolnim zaupanjem. Božanski plan zate je čudovit, veličasten, torej se ne boj sodelovati v njem. Delaj po svojih najboljših močeh, in pomagaj, da bo načrt hitro izpolnjen, ter opazuj, kako se razgrinja v resnični popolnosti.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem