Vizija meseca in napoved za September 2017

Sporočilo akaških zapisov 25.4.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

VEN IZ CONE UDOBJA – NAJ TE VODI MODROST DUŠE

Zakaj ti Kreator dopušča, da delaš napake v življenju? Rodil si se s svobodno voljo izbire in tako lahko izbereš tudi, da boš delal napako za napako, tako, da jih prepoznaš in poiščeš božjo pomoč. Stvarnik je vedno tu, da ti pomaga in pokaže pravo pot. Vendar ne more opraviti tvojega dela namesto tebe. Naučiti se ga moraš opraviti sam. To življenje ni za slabiče, ampak za močne duše, ki želijo najti odgovore.

Ali si pripravljen narediti vse, da bi našel prave odgovore ne glede na pot, ki jo bo potrebno za to prehoditi? Se bojiš delati napake? Se bojiš pokukati iz svoje »cone udobja« – iz stanja, kjer se oklepaš starega, preživelega, vendar tebi znanega načina delovanja, ki pa ti resnično ne prinaša pravih rezultatov? Nikoli se ne boš naučil plavati, če se ne boš odgnal od dna. Nikoli se ne boš duhovno razvil,če se ne boš postavil na svoje noge. Ničesar se ne boj, s popolno vero in z zaupanjem stopaj naprej in delaj, kar se ti zdi prav, ter se ne zmeni za nasprotovanje. Naj te vodi modrost, ki izhaja iz iskre božanske prisotnosti v tebi.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem