Sporočilo akaških zapisov 26.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 26.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 26.1.2020 7Sporočilo akaških zapisov 26.1.2020 8Sporočilo akaških zapisov 26.1.2020 8

PRIPRAVI PROSTOR NOVEMU

Ne moreš ustvarjati novega, če si potopljen v staro. Novorojenček ne more ostati povezan z materjo – popkovnico je treba prerezati, da postane samostojno bitje. Podobno je tudi z duhovnim življenjem.

Ko narediš prvi korak na duhovni poti, odločen, da boš živel v skladu z duhom, moraš odločno opustiti stari način življenja. Ne moreš stati v obeh svetovih. Izbira je tvoja. Ne odpovej se temu, pomikaj se naprej. Zgodi se, da je novo življenje kdaj kruto; tedaj mogoče zahrepeniš po tako imenovanih dobrih starih časih in si želiš nazaj. V tem življenju ni poti nazaj. Dojenček se ne more vrniti v materin trebuh, ko življenje postane prehudo zanj. Piščanec se ne more vrniti v svojo lupino in metulj ne v svojo bubo. Življenje se ne more vračati. Iti mora naprej, vedno naprej. Torej pripravi prostor novemu in se veseli jutrišnjega dne.

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem