Vizija dneva 11.4.2018 – Prebudi radostnega otroka v sebi

Sporočilo akaških zapisov 26.3.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Napredovanje je naraven proces

Na lestvi je vedno naslednji klin, na katerega se je treba povzpeti. Ne bodi malodušen, stopi naprej in navzgor, vedno sega po najvišjem. Življenje je premikanje, sprememba, rast. Nobena duša ne more ves čas ostati v istem stanju. Narava ne more mirovati; nenehno se spreminja, prehaja iz enega stadija v drugega. Želod zraste v mogočen hrast; čebulica raste in požene v čudovite cvetice, pšenično seme daje zrno. Spreminjanje je stalen proces. Če v tebi ne poteka, si lahko prepričan, da je v tebi nekaj narobe. Nujno moraš odkriti, kaj je to – pa tudi ukrepati. Ne upiraj se spremembi, ki ti omogoča rast – napredek! Sprejmi jo in zaživi z njo.

Mogoče vedno ne bo prijetno, saj se je v večini primerov potrebno soočati s naporom, ki je potreben, da se premakneš iz »cone udobja«. Imej voljo sprejeti te manjše napore in neprijetnosti, da se bo v tebi in skozte razvilo novo, ki te bo spremenilo v novo bitje, polno svetlobe, ljubezni in navdiha.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem