Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020 10Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020 11Sporočilo akaških zapisov 26.8.2020 11

Dajaj ljubezen s svobodo in radostjo

Veliko moraš narediti. Gre za tiho delo, ko ustvarjaš več ljubezni na svetu: kot kvas je, ki zelo tiho in brez vsakršnega hrupa v testu opravlja svoje delo, in vendar bi bil kruh brez njega trd. Zato ljubi ljudi, ki te obdajajo, ljubi svoje delo in okolje, ljubi duše, četudi je videti, da so tvoji sovražniki, Veliko več milosti je v ljubezni do tistih, ki na videz ne ljubijo, kot v ljubezni do tistih, ki te ljubijo.

Začuti potrebo po ljubezni v vsaki duši in dopusti, da boš postal kanal ljubezni, ki bo zadovoljila potrebo. Ko se bodo vsi naučili ljubiti zaradi ljubezni same, se bodo težave na svetu zmanjšale, kajti ljubezen prinaša prvino lahkosti v težave in temo. Ljubezen zaživi v posamezniku, zato poglej v svoje srce in jo privleci na plano. Dajaj jo svobodno in z radostjo.

ONLINE: Ključ do duše
V septembru vabim vse nove učence v program učenja dostopa v akaške zapise.
Najprej pa se spoznajva v eno urnem branju dušnega zapisa
Več info. in naročilo klikni TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo, za vas
karmična svetovalka in učiteljica akaš
Aleksandra Winkler Drole  

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem