Sporočilo akaških zapisov 27.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 27.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

MIR, HARMONIJA, LJUBEZEN IN RAZUMEVANJE

Veš, kaj lahko storiš, kako lahko živiš in kako bi lahko pomagal spremeniti stanje sveta? Ne dopusti, da bi te še naprej vleklo v vrtinec kaosa in zmede, uničevanja in rušenja. Takoj se začni osredotočati na čudežnost in lepoto sveta, ki te obdaja. Zahval se za vse. Blagoslovi duše, s katerimi si povezan. Ne glej več najslabšega v ljudeh, stvareh ali okoliščinah – vedno išči le najboljše. Ne bodi, ko noj, ki tišči glavo v pesek in se noče soočati z resničnostjo sveta. Išči in osredotoči se na najboljše v vsaki stvari in v vsakem človeku. Tudi v tebi je majhen svet.

Ko bodo v globinah tvojega malega notranjega sveta zavladali, mir, harmonija, ljubezen in razumevanje, bodo odsevali tudi v zunanji svet, ki te obdaja. Ko ti bo to uspelo, boš začel pomagati vsem in vsemu na tem širnem svetu.

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem