Sporočilo akaških zapisov 27.3.2020

Sporočilo akaških zapisov 27.3.2020

Sporočilo akaških zapisov 27.3.2020 7Sporočilo akaških zapisov 27.3.2020 8Sporočilo akaških zapisov 27.3.2020 8

Aktiviraj božjo iskro in naj le ta prežene strah

Naj bo mir v tebi. Biti eno s Stvarnikom, pomeni občutiti mir, radost in harmonijo. Saj priznavanje božanskega v sebi in delovanje z božansko dušno naravnanostjo posledično ustvarja mir, harmonijo in radost. Posledično pa obilje v vseh pomenih in pogledih. Mir se porodi globoko v duši in odseva navzven. Ko boš spoznal svojo božansko dušo in preko nje občutil mir in harmonijo, boš lahko šel kamorkoli in prenesel karkoli. Lahko boš celo stopal po dolini senc smrti, ne da bi se bal.

Z božansko podporo ne pridobiš le miru, tudi notranjo vedrino, ki je nič in nihče ne more zmotiti ali uničiti. Ko prepoznaš in sprejmeš svoj resnični odnos do Stvarnika in to storiš, kot otrok, ne da bi kaj kompliciral, se tvoje življenje izpolni z radostjo in s hvaležnostjo. Ne bo več prostora za strah; živel boš prelepo življenje in bi popolnoma varen. Kjer ni neskladja, je popolna zaščita. Neskladje najpogosteje povzroča strah, ki odpira vrata ne varnosti in te dela ranljivega. Odpravi ga z aktivacijo božanske iskre prisotnosti, ki naj zažari v plamen božanske moči, volje in poguma.

Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem