Sporočilo akaških zapisov 27.7.2020

Sporočilo akaških zapisov 27.7.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Živi preprosto življenje, sledi svoji duši

Ko nočeš sprejeti in delovati po svojem poslanstvu – namenu (dharmi) na en način, se ti bo predstavil na drug način. Vedno obstaja lažja pot, toda ko je nočeš sprejeti, se ti bo pokazala težja in bolj zapletena. Zakaj se ne bi naučil svojih lekcij na lažji način? Zakaj ne bi bil kot majhen otrok, željam in sprejemljiv za vse, kar se ti dogaja v življenju in dovolil, da se razvija na najbolj naraven način? To je božji načrt zate, zakaj bi ti ga oteževal, ko ni potrebno. Z odločitvami iz ega (straha, dvoma, z razumskim primerjanjem z drugimi, tekmovalnostjo ipd.) samo izbiraš daljšo pot in kreneš izven božjega načrta zate.

Ko se boš naučil postaviti svojo božanskost duše pred egom in razumom, boš spoznal, da se bo vse znašlo na pravem mestu. Ko boš zmogel dvigniti svojo zavest in jo držati na duhovni ravni, ne glede na to kaj se dogaja, boš sprožil velike spremembe in življenje se ti bo razvijalo brez (pretiranega) truda. Življenje je zelo preprosto. Zakaj bi si ga zapletal?

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo
Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem