Sporočilo akaških zapisov 28.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 28.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 28.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 28.8.2020 8Sporočilo akaških zapisov 28.8.2020 8

Prave stvari na pravem mestu

Postavi prave stvari na pravo mesto; presodi katere stvari v tvojem življenju imajo trenutno prioriteto. Preišči svoje srce in presodi, če so tvoje srčne želje res na prvih mestih. So tvoje prioritete iz srca, razuma ali ega? Si zadovoljen, da stopaš skozi življenje ne da bi se zavedal moči svoje srčne sreče? Si prepričan, da prav lahko živiš brez drobnih srčnih radosti in da teh morda sploh ne potrebuješ?! Imaš svobodno voljo izbire, da lahko sprejemaš katerokoli naravnanost.

Nihče te ne bo zaustavljal. Vendar moraš biti pripravljen prevzeti posledice za tvoje odločitve, še posebej, če gre kaj narobe. Zapomni si: ko veš, kaj je prav, in se odločiš za eno pot, je odgovornost, ki jo prevzameš, še večja, saj se ne moreš izgovarjati na druge.

Nikoli se ne opravičuj, da imaš veliko dela, da nimaš časa, da bi vse uskladil. Ko postaviš prave stvari na pravo mesto, je čas za vse.

ONLINE: Ključ do duše
V septembru vabim vse nove učence v program učenja dostopa v akaške zapise.
Najprej pa se spoznajva v eno urnem branju dušnega zapisa
Več info. in naročilo klikni TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo, za vas
karmična svetovalka in učiteljica akaš
Aleksandra Winkler Drole  

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem