Sporočilo akaških zapisov 29.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 29.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

TVOJA BOŽANSKOST JE TVOJ KRMAR

Si pripravljen spremeniti svoje ideje in svoje razmišljanje? Si pripravljen brez zadržkov sprejeti kaj novega? Nekatere duše to zlahka zmorejo, saj so prilagodljive, druge pa imajo velike težave. To pa povzroča stres in napetost v njihovem življenju. Ali zastoj, kar je enako slabo.

Pogumen moraš biti in se pomakniti na nove poti, brez strahu zapluti po novih na zemljevidu še ne označenih vodah. Posvetuj se z višjim jazom, naj te vodi po teh novih vodah, saj ti božanski del v tebi nudi oporo in tako se ne bojiš, da bi se ti zgodilo kaj hudega. Sprejmi ta božanski del sebe, kot stalnega vodnika in spremljevalca. Nihče ne zahteva od tebe, da bi zaplul v te vode brez krmarja. Tvoja božanskost je tvoj krmar, ki te nikoli ne zapusti.

Zaupaj, da si božansko bitje in če bo pot naporna se ne boj, saj veš, da deluješ zase dobro in za vsa bitja tega stvarstva – dobro. Tudi v nevarnosti ne skrbi, sprosti se in ne upiraj se. Moč božanskega je vsemogočna.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem