Sporočilo akaških zapisov 29.3.2020 1

Sporočilo akaških zapisov 29.3.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

IZGOVORI, DA LAHKO VZTRAJAŠ V TEMNI KLETI

Živi kolikor mogoče preprosto življenje in zavestno uživaj v preprostih čudežih in lepotah, ki so tu za vse a jih tako pogosto jemlješ za samoumevne. Bodi kot otrok, ki zna videti in se veseliti malih, na videz nepomembnih življenjskih čudežev: lepote cvetlic, ptičjega petja, veličine sončnega vzhoda, dežnih kapljic, ki škropotajo po okenski šipi.

Kako preprosti so ti čudeži, pa vendar resnično lepi, ko jih gledaš z očmi, ki zares vidijo in ne divjaš skozi življenje z naglico, zaradi katere jih ne moreš opaziti. Vidiš božanske lepote okoli sebe? Ali je tvoj um tako prepoln vsakdanjih skrbi in nalog, da si slep in gluh in upognjen, pa ne moreš videti ničesar, ker si tako zapleten vase?

Danes je pravi dan, da se zavedaš lepote stvarstva…. Ne odlašaj na potek, ko bom…, če bom… saj bi… , vendar… Izgovori, da lahko živiš v »temni kleti«, kjer tvoja duša ne vidi rešitve, so ego slepila. Svetloba božanske lepote te reši tega. Odpri se življenju! Odpri oči in opazuj lepoto stvarstva, del katere si tudi ti. To je pot do rešitve tvojih temnih prepričanj – slepil.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem