Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020 10Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020 11Sporočilo akaških zapisov 3.9.2020 11

Pretočnost za rast in obilje

Bodi pretočen in dopusti, da se vse, kar imaš pretaka. Kot kroži voda v naravi, naj kroži denar in znanje. Prejemaj, kot bi vsrkal vase, vendar toliko, da te obogati, nahrani, potem pa spusti. Naj se vse, kar predstavlja energijo, pa najsi bo to denar, znanje ali druge stvari, ki so tvoje, pretakajo.

Ko boš tako ravnal in to brez strahu, da bi kaj izgubil, boš spoznal, da se bo vse potisočerilo. Ne moraš kopičiti življenje moči v telesu; mora se gibati, krožiti, kajti samo tako lahko stopi vate nova, bolj sveža in celo večja življenjska moč, ki te dela vse močnejšega. Tako je z vsem; naj kroži, nikoli ne zaustavljaj obtoka. Glej, kako se ti življenje odvija v resnični popolnosti. Glej, kako je vsaka tvoja potreba zadovoljena točno ob pravem času.

Pričakuj, da bo, in ne dovoli dvomom stopiti v tvojo zavest. Bodi vedno pozitiven ne glede na to, kakšne so videti zunanje okoliščine, in čuti, kako skopuške misli izginjajo, ko jih nadomeščaš z rastjo in obiljem.

Z ljubeznijo za vas,
Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaš,
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem