Sporočilo akaških zapisov 30.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 30.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 30.1.2020 7Sporočilo akaških zapisov 30.1.2020 8Sporočilo akaških zapisov 30.1.2020 8

DELAJ Z VESELJEM IN LJUBEZNIJO

Te delo, ki ga opravljaš, in življenje ki ga živiš, polnita z resnično radostjo? Si resnično ponosen na delo, ki ni le dobro, ampak odlično opravljeno? Ne maraš stvari, ki so opravljene na pol in slabo, si toliko s srcem pri delu? Se zavedaš dejstva, da delaš vse za Stvarnika in Njemu na čast, da ne moreš biti zadovoljen s tistim, kar ni popolno? Kar je, kot mora biti. Nikoli se ne smeš zadovoljiti z delom, ki si ga opravil na pol in ne rad. Vse, kar je treba opraviti, delaj z veseljem in ljubeznijo.

To naj velja za vse, kar počneš, od najbolj vsakdanjih opravkov, do tistih, ki so življenjsko pomembni. Pazi, da si vedno pravilno naravnan do vsega, česar se lotiš, tako da boš vtisnil v delo prave vibracije. Še več: spoznal boš, da ob tem uživaš.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem