Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 30. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

DOBRO DEJANJE JE VREDNO VEČ KOT 100 NAČITANIH KNJIG

Govorili so ti, da je moč v znanju. Zato se morda (preveč) trudiš, da bi bil načitan, učen. Hočeš moč. Verjameš, da si vreden toliko kot znaš… Uh, kako dvorezni meč je to… Postavljaš se pred druge s svojim nazivom, in razlagaš, kaj vse znaš in kje si se usposabljal.Zbudiš pozornost drugih in jih morda nehote potlačiš, ker morda niso imeli take možnosti usposabljanja, kot ti. Vendar vedi: pred bogom so pomembna samo resnična dobra dejanja. Morda ti bo za vzor kakšen tvojih starejših prednikov, ki je komaj (če je) zaključil osnovo izobraževanje, vendar je ljubil življenje. Ljubil je vse ljudi in vsa živa bitja. Iz oči, mu sije dobrota, prijaznost, sočutje, milina in ljubezen.Naj ti bo ljubezen glavno, kar se je treba naučiti. Ljubeče pozornosti, nenasilne komunikacije in postavljanje zdravih meja. Bodi prijazen in dobronameren tudi do sebe. Ljubi sebe. Kajti če izgubiš ljubezen do sebe, je nimaš. Banka, ki nima denarja ne more koristiti svojim komitentom, tako človek brez ljubezni je ne more nuditi.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem