Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 31. 3. 2021

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

NEZADOVOLJSTVO

Meniš, da bi se morali drugi spremeniti, da bi bil ti zadovoljen. Meniš, da je za tvoje pomanjkanje razlog nekje zunaj? Verjemi, da si se inkarniral ravno v pravem času, pravim staršem, v pravo okolje, kot je to skladno s tvojo dušno za rast in učenje.Tvoja duša je tu, ker si je po sistemu ponujenih možnosti izbrala to življenje, to državo, te roditelje… Zato ne išči krivca zunaj sebe, temveč naredi vse, da ti bo bolje. Začni z majhnimi koraki. Začni z nečim, kar te veseli, kar prinaša več zadovoljstva v tvoje življenje.Odpovej se nerganju, pritoževanju in pogojevanju. Vzrok nezadovoljstva je vedno v tistem, ki je nezadovoljen. Nezadovoljstvo se širi, kot virus. Energije se prenašajo in pred tem ne obstaja čarobna zaščita. Samo pomisli, kako je zehanje nalezljivo. Nalezljiva pa je tudi radost. Spomni se indijanske zgodbe o dveh volkovih. Eden je črn in drugi bel. Črn je slab in se hrani z jezo, sovraštvom, ljubosumjem, zavistjo, obžalovanjem, zgrešenim ponosom, lažmi in egoizmom. Drugi pa je bel in je dober. Hrani se z mirom, ljubeznijo, upanjem, dobronamernostjo in ponižnostjo. Ta dva volkova se borita znotraj nas. In kateri zmaga? Tisti, ki ga hraniš!
Vibracijo dvigajo naši občutki, za naše občutke pa lahko poskrbimo sami. Z visokimi vibracijami privabljamo boljše okoliščine. Vsi smo mogočni kreatorji svoje resničnosti.
HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Karmična prognoza April 2021

Karmična prognoza April 2021

Sporočilo akaških zapisov 30. 3. 2021

Sporočilo akaških zapisov 30. 3. 2021

Sporočilo akaških zapisov 20. 3. 2021

Sporočilo akaških zapisov 20. 3. 2021

Sporočilo akaških zapisov 19. 3. 2021

Sporočilo akaških zapisov 19. 3. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem