Sporočilo akaških zapisov 31.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 31.8.2020

Sporočilo akaških zapisov 31.8.2020 7Sporočilo akaških zapisov 31.8.2020 8Sporočilo akaških zapisov 31.8.2020 8

Življenje izven dušne matrice je kot gradnja hiše izven načrta

Obstajajo življenjsko pomembne lekcije: potrpežljivost, vztrajnost in doslednost, ki učijo zakone manifestacije. Naučiti se moraš odlične dušne povezave, ki te pelje v svet kreatorja, ne glede na to kakšen smisel ali nesmisel mu pripisuješ. Ko boš obvladal dušno povezavo in prevzel »navodila« iz božjega kraljestva, posebej zate, se ti bojo v življenju pričele dogajati čudovite stvari. Res boš videl, kako božanska dušna povezava aktivira tvoj pravi Jaz. Zapomni si, delovati moraš, živeti moraš v skladu s svojo prvotno dušno matrico in ne mimo nje. Sicer bi izgledalo, kot bi zidal hišo izven načrta za gradnjo.

Zavedaj se, da ne zadošča le prejemanje informacij iz akaških zapisov, pomembno je tudi živeti po njih – vsak dan, vsak trenutek.

ONLINE: Ključ do duše
V septembru vabim vse nove učence v program učenja dostopa v akaške zapise.
Najprej pa se spoznajva v eno urnem branju dušnega zapisa
Več info. in naročilo klikni TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo, za vas
karmična svetovalka in učiteljica akaš
Aleksandra Winkler Drole  

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem