Sporočilo akaških zapisov 5. 1. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 1. 2021

NAREDI PROSTOR ZA NOVE, BOŽANSKE STVARI

Kaj novega si resnično želiš? Kaj pogrešaš v svojem življenju? Pa si naredil prostor za te stvari? Vzemi si čas in v tišini, v globoki kontemplaciji se korenito izprašaj. Bodi pošten do samega sebe. se umiri in bodi zelo pošten do sebe.

Samo v prazne omare lahko zložimo nove obleke. In če je omara prenatrpana z neuporabnimi kosi odvečne garderobe, mislimo, da ničesar ne potrebujemo. Tako je tudi z našim umom. Če je prenatrpan z nepomembnimi informacijami, ne občutimo praznine in nikakor nimamo volje vnesti novo znanje v naše mentalno telo. Zato vedi: Samo takrat, ko nimaš ničesar in se počutiš popolnoma praznega, lahko stopi božanska iskra kreacije vate. Ne bodi potrt, če se počutiš praznega. To je odličen pogoj za nove, božanske stvari… Božanske stvari so tvoji darovi, tvoji potenciali.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,

vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem