Sporočilo akaških zapisov 5.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 5.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 5.4.2020 7Sporočilo akaških zapisov 5.4.2020 8Sporočilo akaških zapisov 5.4.2020 8

PREPOZNAJ BOŽJE VODSTVO V SEBI – POT TVOJE DHARME

Ko otročiček shodi, najprej napravi nekaj opotekajočih se korakov. Ko si pridobi zaupanje, postanejo njegovi koraki trdnejši in zanesljivejši, dokler končno ne stopa brez spotikanja. Nato se nauči teči in skakati, toda vse je mogoče doseči samo postopoma. Enako je z vero. Graditi jo je treba postopoma; nemogoče jo je pridobiti naenkrat. Ko jo boš preskušal, bo rasla, dokler končno ne boš sposoben popolnoma živeti po njej, saj bo tvoja varnost zakoreninjena v Božanski zavesti.

Veš, da z božansko močjo zaščite zmoreš vse, saj delaš božanska dela, ker živiš svojo dharmo – poslanstvo, cilj, namen, pot tvoje duše. Vedno prepoznaj svoj vir pomoči, moči in navdiha in nikoli se ne pozabi zahvaljevati zanj. Ničesar ne vzemi za samoumevno, ampak v vsem prepoznaj božje vodstvo, ki te vodi in te ščiti na tvoji poti.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem