Sporočilo akaških zapisov 6.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 6.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 6.4.2020 7Sporočilo akaških zapisov 6.4.2020 8Sporočilo akaških zapisov 6.4.2020 8

LJUBEZEN IN RAZUMEVANJE POMAGATA ZGLADITI POT

V vsakdanjem življenju je veliko drobnih stvari, ki zlahka povzročijo neenotnost in neskladje. Dvigni se nadnje in se spoji s tistim, kar je pomembno v življenju; z ljubeznijo do sebe, z ljubeznijo do drugih, z ljubeznijo do Stvarnika, ki je vseprisotna, vseobsegajoča božanska zavest – torej povsod in v vsem je čutiti njegov utrip. Pozabi na ego in vse malenkostne nesrečne dogodke, ki spodbujajo negativna, osebna nagnjenja in odpore. Ko je duša očiščena vseh slepil in nepravilnosti iz mnogih inkarnacij, ko pozna svojo pravo pot in vztraja na tej pravi poti… odpori in nečistoče izginejo.

Ko raztegneš elastiko do skrajne meje, se ali pretrga ali pa ko jo nenadoma spustiš švistne nazaj in te poškoduje. Toda, če jo boš zmogel blago spustiti, se bo vrnila v prvotni položaj, ne da bi se strgala ali povzročila nepotrebno trpljenje in bolečino. Zakaj ne bi odprl srca in blago sprostil napetosti? Ljubezen in razumevanje ti bosta vedno pomagala zgladiti pot.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem