Sporočilo akaških zapisov 7.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 7.1.2021

ODPRTO SRCE IN ODPRT UM

Ne bodi trdosrčen, niti do sebe, niti do drugih. Ne zapiraj svojega uma, češ, to me ne zanima, ko ti tvoji najbližji ponujajo nasvete, ideje in ti vlivajo upanja. Nikoli niti za hip ne zapri svojega srca in uma. Kako se odzivaš na novosti? Si prilagodljiv in fleksibilen?

Ali te nove stvari zelo vznemirijo in  ti porušijo občutek varnosti? Nikoli se ne boj novega, tujega, nenavadnega. Bodi pripravljen in voljan prisluhniti tihemu šepetu svoje duše. V tihi kontemplaciji se opazuj: kaj te navdihuje, kaj te navdušuje.

Ego je lahko ovira na duhovni poiti in pomeni hudo zapreko za realizacijo dušnega namena. Tudi pretirano razumno razglabljanje ni potrebno, jas lahko hitro naletiš na odpor, češ nimam še dovolj znanja, nimam še dovolj informacij glede mojega novega dušnega namena… V kolikor tvoj nemirni um išče izgovore in se zapleta v nesmiselne mentalne igrice, samo zato, da bi utišal glas tvoje duše, umiri svoj um. Naravnaj ga na dušni nivo. Naj bo tvoj zaveznik in ne nasprotnik.

Naj tvoje učenje poteka od znotraj, izkoristi vse, kar izvira v tebi. Presenečen boš ob bogastvu, ki je v tebi. Povezi vse svoje komponente osebnosti v en harmoničen »orkester«. Tako boš prispel do neomajnega vira informacij in odkril veličino, ki je brezmejna in večna.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,

vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem