Sporočilo akaških zapisov 7.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 7.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 7.4.2020 7Sporočilo akaških zapisov 7.4.2020 8Sporočilo akaških zapisov 7.4.2020 8

POMEMBEN JE NOV ZAČETEK IN VAJA

Šele ko razširiš svojo zavest si odprt in sprejemljiv za vse novo okoli sebe in se lahko uglasiš z novimi mislimi, idejami in načini življenja. Glej onstran tukajšnje – v višjo razsežnost, višja kraljestva in se odpri poti duha. Veliko lahko razumeš in sprejmeš intuitivno, toda um je prestrašen.

Zakaj bi se torej trudil vse izpeljati z umom?! Zakaj ne bi bil pripravljen živeti in delovati intuitivno in po navdihu? Ko ti bo uspelo, boš deloval z višje ravni zavesti in boš dojemljiv za novo. Postal boš čist kanal za razblinjanje novega v sebi in skozi sebe. Zato vadi usklajevanje s svojim višjim jazom…

Brez vaje ne gre. Tudi pisanje in branje si moral vaditi in vaditi. Vendar ti to sedaj tako enostavno in gladko teče. Pomemben je pot na katerem se mentalno nahajaš: prestavi se iz negativnega mišljenja na pozitivno, z razdiralne ravni na plodno, iz teme v svetlobo in iz starega v novo, ter glej kaj se dogaja. Videl boš, kako staro izginja, razodevajoč veličastno novo.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem