Sporočilo akaških zapisov 8.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 8.1.2021

NAJBOLJŠA JE TVOJA DEDNA PRAVICA

Kaj zadržuje tvoj napredek? Ponižnost in samopomilovanje te lahko odvrne od tvojega dušnega namena. Če sprejemaš situacije, ki so manj kot dobre, vedi, da imaš pravico želeti in hoteti le najboljše. Ni usoda tista, ki je razlog za slabe okoliščine.

Imaš svobodno voljo izbir. Včasih se te izbire resda zdijo zelo majhne možnosti, zelo skromne, vendar svobodo odločanja imaš. Verjemi, da imaš svobodo odločanja o tem, kaj lahko razmišljaš, kaj in s kom se pogovarjaš in svobodo kaj bo tvoj naslednji korak.

Če po svoji svobodni volji izbiraš in privlačiš k sebi nekaj, kar je slabše od dobrega, pa si kljub temu zadovoljen, čeprav ni naj boljše, se ne more izboljšati tvoje življenje.  Nikoli se ne boj pričakovati najboljše. Nikoli se ne čuti nevrednega ali neupravičenega do najboljšega. Najboljše je tvoja dedna pravica.

Pomembno je, da jo zahtevaš; jo pričakuješ in sprejmeš. Tvoje je, božji dar tebi je. Lažna ponižnost in samopomilovanje te odvrača od božjega načrta za tvojo dušo.

Kot duša pa vedno napreduješ skozi učenje, skozi nova spoznanja, ker si upaš v nove okoliščine in sprejemaš nove, boljše poti. Verjemi, kot človeku ti je dana božja milost in ta milost je hrepenenje tvoje duše po nečim boljšem. Torej, boljše in dobro življenje ni usoda, je tvoja dedna pravica.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,

vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem