Sporočilo akaških zapisov 9.1.2020: Božanska luč

Sporočilo akaških zapisov 9.1.2020: Božanska luč

Sporočilo akaških zapisov 9.1.2020: Božanska luč 7Sporočilo akaških zapisov 9.1.2020: Božanska luč 8Sporočilo akaških zapisov 9.1.2020: Božanska luč 8

(P)OSTANI ZAŠČITEN Z BOŽANSKO LUČJO

Tiste duše, ki bivajo, živijo in se gibljejo po svoji božanski dušni matrici, se gibljejo pod božjim vodstvom. Te so del božje svetlobe in ljubezni. Te duše so povsem zavarovane pred vsemi uničujočimi silami. Torej, se ne upogni pod skrbni sveta ali drugimi zunanjimi okoliščinami. Če se boš upognil, ne boš mogel pomagati Stvarniku pri njegovem veličastnem načrtu zate.

Če boš klonil, boš postal del te zmede in kaosa, v katerem je svet. Ko postaja tema sveta vse gostejša, mora tvoja notranja svetloba posijati močnejše in silovitejše, tako da boš lahko premagal svet ter razodeval večno življenje in svetlobo ne dopusti, da bi karkoli negativnega v tebi zameglilo svetlobo, naj plamti v tebi. Notranje luči ne more ugasiti nobena zunanja sila, svetlo žari za večno ne glede na to, kakšne so znanje okoliščine. Ker si živ zgled, lahko pomagaš spreminjati temo v svetlobo.

Vedno bodi v stiku s Kreatorjem, dopusti mu, da te vsestransko navdihuje.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/ >>

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem