Sporočilo akaških zapisov 9.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 9.1.2021

(P)OSTANI ZAŠČITEN Z BOŽANSKO LUČJO

Tiste duše, ki bivajo, živijo in se gibljejo po svoji božanski dušni matrici, se gibljejo pod božjim vodstvom. Te so del božje svetlobe in ljubezni. Te duše so povsem zavarovane pred vsemi uničujočimi silami. Torej, se ne upogni pod skrbni sveta ali drugimi zunanjimi okoliščinami, če so vsa tvoja delovanja v harmoniji s tabo – s tem, kar dejansko si, na dušnem nivoju. Ne potrebuješ talismana, niti mantre za zaščito.

Samo bodi to, kar si in deluj s tem, kar je božanskega v tebi. To božansko naravo ti narekuje tvoja dharma. Živi po svoji dharmi in varen in zaščiten boš. Če boš klonil pod težo skrbi, strahov in ego slepil ali iluzij, ne boš mogel pomagati Stvarniku pri njegovem veličastnem načrtu zate. Če boš klonil, boš postal del te zmede in kaosa, v katerem je svet. Naj te navdajajo čiste misli, jasne vizije in pogum, ki ti svetijo kot luč v temi. Bodi navdih, bodi upanje, bodi luč drugim. Le tako boš prejemal še več luči iz božanskega vira.

Ko postaja tema sveta vse gostejša, mora tvoja notranja svetloba posijati močnejše in silovitejše, tako da boš lahko premagal svet ter razodeval večno življenje in svetlobo ne dopusti, da bi karkoli negativnega v tebi zameglilo svetlobo, naj plamti v tebi. Notranje luči ne more ugasiti nobena zunanja sila, svetlo žari za večno ne glede na to, kakšne so znanje okoliščine. Ker si vzor drugim, svojim najbližjim, lahko širiš luč na njih.

Tudi v težkih trenutkih, ko bi morda že izgubil upanje, te bo ščitila njihova luč, ki ji jim jo nekoč zanetil. In vsaka mala lučka prižge novo luč in tako bo svet polen svetlobe. Ko si povezan s kreativno silo v sebi, si v stiku s Kreatorjem in to je najboljša zaščita.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,

vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem