Angelska sporočila

Sporočilo ob drugem valu aktivacije portala 111 in 11 dan manifestacije

Razrešitev notranjih konfliktov

»Danes je dan, ko se aktivira drugi val Portala sekvence 111, in vse do 29.1. smo v ciklu razRešitve. Zdaj je na vas, da sKreirate, kar je potrebno, da se skozi notranji konflikt spravite s sabo, s svojo preteklostjo, z okolico in odnosi.

Sekvenca Portala 111 so energetska vrata, ki so se odprla, za hitro manifestacijo vaših Misli v realnost. Zato resnično bodite ves dan pozorni, kje je vaš fokus, o čem razmišljate in kaj počnete. Zdaj Resnično in Modro izbirajte svoje Misli in poskrbite, da se bodo ujemale z vašimi željami.

Ne vlagajte nobene energije v strahove, kritiko, jezo ali zamere, da se te ne bi zmanifestirale!

In, ker se Kreacija začne v vaši glavi, skozi misli, ki jih razmišljate… in oddajate v svoje energetsko polje, pazite, kaj govorite, razlagate in pripovedujete. Pazite, da bodo tako vaše misli, kot besede »čiste«, v skladu z vašim srcem in namero.

Čas je, da skreirate sebe na način, kot želite resnično samo vi, zato odpustite bremena preteklosti in se posvetite Novemu. Vaš nov način razmišljanja in misli, vas bodo pripeljale do željenega Rezultata, do vsega po čemer hrepeni vaše srce.

Enako privlači enako, je moto današnjega dne… vse kar boste gledali okoli sebe je odsev vas… zato, popravite, kar želite drugače… pri sebi seveda.«

Naj bo nov začetek tedna, dan pomiritve… odločitve… manifestirajte in zaPišite svoje priprošnje.

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !