Sporočilo ob drugem valu aktivacije portala 111 in 11 dan manifestacije

Razrešitev notranjih konfliktov

»Danes je dan, ko se aktivira drugi val Portala sekvence 111, in vse do 29.1. smo v ciklu razRešitve. Zdaj je na vas, da sKreirate, kar je potrebno, da se skozi notranji konflikt spravite s sabo, s svojo preteklostjo, z okolico in odnosi.

Sekvenca Portala 111 so energetska vrata, ki so se odprla, za hitro manifestacijo vaših Misli v realnost. Zato resnično bodite ves dan pozorni, kje je vaš fokus, o čem razmišljate in kaj počnete. Zdaj Resnično in Modro izbirajte svoje Misli in poskrbite, da se bodo ujemale z vašimi željami.

Ne vlagajte nobene energije v strahove, kritiko, jezo ali zamere, da se te ne bi zmanifestirale!

In, ker se Kreacija začne v vaši glavi, skozi misli, ki jih razmišljate… in oddajate v svoje energetsko polje, pazite, kaj govorite, razlagate in pripovedujete. Pazite, da bodo tako vaše misli, kot besede »čiste«, v skladu z vašim srcem in namero.

Čas je, da skreirate sebe na način, kot želite resnično samo vi, zato odpustite bremena preteklosti in se posvetite Novemu. Vaš nov način razmišljanja in misli, vas bodo pripeljale do željenega Rezultata, do vsega po čemer hrepeni vaše srce.

Enako privlači enako, je moto današnjega dne… vse kar boste gledali okoli sebe je odsev vas… zato, popravite, kar želite drugače… pri sebi seveda.«

Naj bo nov začetek tedna, dan pomiritve… odločitve… manifestirajte in zaPišite svoje priprošnje.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here