Sporočilo ob enakonočju, 20.3.2020

Sporočilo ob enakonočju, 20.3.2020

Sporočilo ob enakonočju, 20.3.2020 7Sporočilo ob enakonočju, 20.3.2020 8Sporočilo ob enakonočju, 20.3.2020 8

»Začetek nečesa… to čutite na vodi. Nekaj se je v vas spremenilo. Nekaj vas žene drugače in …morda povsem drugam, kot ste si zastavili prvotno. Ustvarjalna iskrica se je vžgala globoko v vaši duši in kmalu se bo razvila v strasten plamen, skozi katerega boste dobili nove ideje.

Trenutna situacija v kateri ste se znašli, označuje začetek nečesa novega, morda novega področja študija, novega posla ali zanimanja. Zdaj je na vas. Vedite le eno, da se boste skozi premik osvobodili svoje preteklosti in začeli živeti svoje lastne sanje. Kar koli to je, se bo razvilo postopno in bo raslo in raslo. Razvilo se bo v globoko strast in ostalo pomemben del vašega življenja še mnogo let. Zahvalili se boste svoji srečni zvezdi za odkritje nečesa, kar res radi ste in počnete. Trenutno se morate le sprostiti.

Naslednjih nekaj tednov bodite odprtega duha in srca in bodite pozorni na svojo intuicijo. Seveda sledite srcu in izbirajte zase le najboljše. Morda je zdaj tudi čas, da nekomu zelo jasno poveste kaj si mislite in da poskrbite da bo v vašem okolju energija dobrih, uspeha željnih ljudi, ki bodo imeli cilj, da se skozi odnose razvijajo. Nekdo, ki je vam blizu je obtičal… in vi z njim. Čas je, da se premaknete in se osvobodite spon, ki vas držijo na mestu.

Bodite iskreni, kaj si res želite in ne delajte vsak trenutek kompromis, ker si ne upate povedati kaj resnično čutite. Poglejte še enkrat v svoje srce… Kar želite ustvariti in doseči, je zagotovljeno, in možno je prav vse. Luč sije na vas, odprte imate vse poti. Zaupljivo se lahko pomaknete naprej. Pa vendar, naj vas ne preseneti kakšna informacija, ki bi vam v zadnji sekundi povsem spremenila primarni namen, kaj boste naredili.

Bodite drzni. Aktivni. Ne bojte se spremembe. Zaupajte, da se vse zgodi z razlogom. Zaupajte svoji intuiciji in šestemu čutu. Bodite si zvesti. Lahko spoštujete poglede drugih, ne da spreminjate svoj sistem vrednot. Če ni v skladu z vašimi vrednotami, tega ne sprejmite. Vedite, da, ko imate odprto srce in duha, se krepite in ko spoštujete svoje vrednote, ste zvesti sebi… ste zvesti tudi drugim.«

Zaupajte in skočite… zdaj je čas… zdaj res imate svoj čas in svojih 24/7. Lep konec tedna vsem in razmislite kaj hočete zdaj vi v svojem življenju. Ostanite v visoki vibraciji.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem