Sporočilo ob koncu leta, 31.12.2016

foto:lifehack.org

Ne obžalujte ničesar

Kar je iz vaših življenj odšlo je z namenom, da se je naredil prostor za novo,… za tisto, kar je boljše za vas. Premiki in spremembe so vas pognali iz cone ugodja zato, da ste lahko in zmogli odložiti masko in zdaj… zdaj boste morali premakniti naprej.

Pred vami se bo kmalu odprlo novo leto in čas premika v k novi resničnosti.

Tudi vas čakajo nagrade, obilje in nove priložnosti. Vse te nagrade ste si zaslužili s preteklim delom in če ste dobro postavili svoje temelje, bili odgovorni in ste preverili svoje vrednote,… no, potem veste, da kmalu sledi… izpolnitev.

Kmalu se vam odpirajo nove priložnosti in poti, ki bodo mnogim izmed vas lahko obrnile življenje, dobesedno, na glavo. Vzemite iz lekcij, ki ste jih imeli, vse dobro, ostalo pustite in preteklosti ne oživljajte več. Ne trudite se več tam, kjer Vas ni več. Sledite Srcu, ta ve, kaj je za vas tisto pravo.

Vedite, da samo skupaj z roko v roki, lahko doprinesemo v svet spremembe, ki smo jih kot družba vsi tako lačni. Začne se… pri vas, pri nas… pri meni… pri tebi. Začnite še danes.

Spreminjate sebe in spremenil se bo svet, in kar ne morete, potem sprejmite.

Vi ste ves svoj svet. Kreirajte s Srcem, dajte si najboljše kar v danem trenutku lahko izberete… vse kar vzamete zase, to tudi delite.

Ne sodite… ne grajajte… ne veste namreč, v kakšnih čevljih stoji oseba pred vami in ne veste kakšna pot je za njo.

Izbirajte… vedno je možnost izbire, čeprav ni vedno tudi najlažja… pa vendar. Vi odločate, jaz… mi odločamo, kakšen svet si želimo. Naj bo lep, topel, svetel, poln nasmejanih in prijaznih ljudi… vsi mi smo del te neskončne kreacije, zato vam želim iz srca, da začnete pri sebi.«

Hodite z Ljubeznijo,
Poslušajte s Srcem,
Sledite Dobroti in
Delujte skozi Hvaležnost.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here