Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu leta, 31.12.2016

Ne obžalujte ničesar

Kar je iz vaših življenj odšlo je z namenom, da se je naredil prostor za novo,… za tisto, kar je boljše za vas. Premiki in spremembe so vas pognali iz cone ugodja zato, da ste lahko in zmogli odložiti masko in zdaj… zdaj boste morali premakniti naprej.

Pred vami se bo kmalu odprlo novo leto in čas premika v k novi resničnosti.

Tudi vas čakajo nagrade, obilje in nove priložnosti. Vse te nagrade ste si zaslužili s preteklim delom in če ste dobro postavili svoje temelje, bili odgovorni in ste preverili svoje vrednote,… no, potem veste, da kmalu sledi… izpolnitev.

Kmalu se vam odpirajo nove priložnosti in poti, ki bodo mnogim izmed vas lahko obrnile življenje, dobesedno, na glavo. Vzemite iz lekcij, ki ste jih imeli, vse dobro, ostalo pustite in preteklosti ne oživljajte več. Ne trudite se več tam, kjer Vas ni več. Sledite Srcu, ta ve, kaj je za vas tisto pravo.

Vedite, da samo skupaj z roko v roki, lahko doprinesemo v svet spremembe, ki smo jih kot družba vsi tako lačni. Začne se… pri vas, pri nas… pri meni… pri tebi. Začnite še danes.

Spreminjate sebe in spremenil se bo svet, in kar ne morete, potem sprejmite.

Vi ste ves svoj svet. Kreirajte s Srcem, dajte si najboljše kar v danem trenutku lahko izberete… vse kar vzamete zase, to tudi delite.

Ne sodite… ne grajajte… ne veste namreč, v kakšnih čevljih stoji oseba pred vami in ne veste kakšna pot je za njo.

Izbirajte… vedno je možnost izbire, čeprav ni vedno tudi najlažja… pa vendar. Vi odločate, jaz… mi odločamo, kakšen svet si želimo. Naj bo lep, topel, svetel, poln nasmejanih in prijaznih ljudi… vsi mi smo del te neskončne kreacije, zato vam želim iz srca, da začnete pri sebi.«

Hodite z Ljubeznijo,
Poslušajte s Srcem,
Sledite Dobroti in
Delujte skozi Hvaležnost.

Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !