Sporočilo ob koncu tedna, 1.4.2016

V dnevih, ki so pred nami se boste ukvarjali s svojimi dosežki… in padci… pod drobnogled boste morali dati vse s čimer se že nekaj časa ukvarjate v svoji vsakodnevni praksi… kaj vam gre in kaj ne… kaj bo potrebno oPustiti in doKončati in kaj začeti na Novo… s kom prekiniti in s kom nadaljevati.

Veliko se boste ukvarjali s tem, kako Vidite sebe. Kam želite?

Nove poti, ki so se vam odprle vam prinašajo, pa to vi »hočete ali nočete«, določene korake, ki so potrebni na poti izpolnitve vaših sanj. Nič ne gre čez noč, zato bodite Potrpežljivi in si dajte čas, ki je zdaj potreben… tudi za nekatere odnose in stvari,… situacije in ljudje okoli vas, dajte čas… ko dozorijo, bodo lahko Sprejeli.

Ključ, ki vam odpira vaša naslednja vrata je zdaj odgovornost, Moč vzTrajnosti in Potrpežljivosti. Aktivno reševanje vam bo prineslo nagrado in na koncu boste ponosni na vse to, kar se vam dogaja zdaj.

Zdaj natanko Veste, kaj je vaš naslednji korak, okoliščine pa vam vsako nastalo situacijo obrne v nekoliko drugačno smer. Klic. Pogovor. Z razlogom. Samo sledite Ji in vedite, da se določeni deli vašega življenja Zdravijo in postavljajo v Harmonijo, prav tako, kot vaše telo… zato, bodite pozorni na hrano, ki jo boste zaužili in količino počitka. Čas Akcije bo… Ne zamujajte na dogovorjene sestanke, bodite aktivni in sledite zastavljenim planom. Počistite še z zadnjimi nedoKončanimi zadevami… kajti, čas urejanja je namenjen tudi delu vas, da se izPostavite in poKažete svoje zMožnosti, ki so v vas.

In vodilo?

Vodilo je, da sledite srcu… Prisluhnite … kaj vam sporoča… On, ki budno bdi nad vami, ko vam skozi Njen naVdih sporoča eno… da pustite vse projekte, ki vam jemljejo energijo in odnose, ki vam ne prinašajo zadovoljstva. Preverite pa tudi, v kakšnem odnosu ste sami s sabo? Skozi fazo uravnavanja, se pripravljate na ponovno povezavo… in preverite, če v celotni situaciji niste skozi srečanje na začetku leta, morebiti naredili sestop in korak nazaj namesto naprej. Sicer pa… prioritete vam lahko zdaj, kar nekaj časa diktirajo tempo v kateri smeri se boste premikali.

Bodite odgovorni za svoje življenje, zato bodite aktivni. Koliko korakov ste naredili v smeri svojih sanj danes? Naredite jih, zdaj… Imejte se radi in sledite Srcu.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here