Sporočilo ob koncu tedna, 11.12.2020: Nova priložnost

Sporočilo ob koncu tedna, 11.12.2020: Nova priložnost

»Ponudila se vam bo nova priložnost, ki se vam bo sprva zdela nad vašimi finančnimi zmožnostmi ali znanjem. A ta priložnost se ne bi ponudila, če je ne bi bili sposobni izkoristiti. Razpletla se bo v vaše dobro, če boste prilagodljivi in aktivni. Še pomembneje – ne pozabite, da je vse, kar ima trajno vrednost, vedno soustvarjanje vas in Stvarnika. Ne pritiskaj preveč nase in ne prepričujte se, da se morate odločiti takoj.
 
Dajte si čas. Če je mogoče, si vzemite kratek odmor od vsega, vnesite v svoje življenje nekaj miru in tišine, pa bodo stvari v prihajajočih dneh jasnejše.
 
Vaša osnovna dolžnost je spoštovati to, kar v resnici čutite v srcu. S časom vas bodo tudi drugi razumeli. Poiščite intuitivno vodstvo v svojem višjem duhu ter ga prosite, naj vam pokaže poti in načine za dokončanje svojega poslanstva.
 
Pri vsem tem, pa ne pozabite, da sta vztrajnost in predanost glavna faktorja vsakršnega uspeha.
 
Prepoznajte svoje strahove in navidezne nezadostnosti ter začnite. Ne bo vam spodletelo, če boste prepričani, da je vse, kar počnete, le soustvarjanje z višjim in da morate korak dlje od tukaj, kjer ste zdaj.
 
Nekajkrat globoko vdihnite, vzemite si čas za očiščenje svoje glave in vedeli boste. Vsi smo del ene stvaritve, energetsko prepleteni; kar torej vpliva na enega, vpliva na celoto. Vse, kar rečete ali naredite, in vse, česar ne rečete ali ne naredite, ima medsebojni vpliv. Pozitiven učinek lahko dosežemo le, če smo iskreni. Prava odločitev je tista, ki leži v vašem srcu.
 
Ne odločajte se na osnovi krivde ali tega, kar mislite, da bi morali storiti. Bodite iskreni. Samo če ste iskreni do sebe, ste lahko iskreni do drugih in šele ko bo sklenjen krog, boste lahko zaživeli znova, na novo.
 
Ne bojte se spremembe, ki je pred vrati. Obdobje med mrki vam zdaj pomaga, da res naredite korake, ki bodo popolnoma spremenili pot vaše usode, da odpustite prtljago preteklosti in začnete živeti kot čutite v svojem srcu. Ni potrebe po negativnosti in strahu, saj le preprečujeta univerzalnemu toku obilja, da priteče k vam.
 
Zaupajte in bodite hvaležni. Osredotočajte se na pozitivno in vse se bo kmalu razrešilo. Pozitivni izid lahko pričakujete v naslednjih treh mesecih.«
 
Se beremo. Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem