Sporočilo ob koncu tedna, 11.7.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 11.7.2020

V prihajajočih dneh boste občutili učinke močnega čiščenja, saj se bosta v vsa področja vašega življenja naselila ravnotežje in harmonija. Prihaja faza zdravljenja.

Čas je, da se zresnite in prevzamete nase vse tisto, za kar ste do zdaj krivili druge. Začnite urejati svoje življenje, svoje telo, okolje, dom in službeno področje. Poskušajte premakniti svoj fokus žrtve, v smislu da razrešujete svoj lastni karmični dolg in razumete povezave med tem, kar dajete in ustvarjate. Kaj dajete? To prejemate… To je vprašanja zakona, pravice in karme. Prestrašene misli o tem, kar se vam zdi tema ali pripisujete vse črni magiji, ker tega ne razumete, kako v biti naravni Zakon deluje.

Zdaj je na vas, da pogledate svoj lastni namen. Prečistite svoj prostor, delajte s svojim temnimi trenutki, da boste razumeli nauk. Spoprijateljite se s svojo senco in se ji zahvalite za vse lekcije. Na vrsti je vaše telo in vsa področja, ki so potrebna zdravljenja. Zdaj je čas, da spravite v red svoj način razmišljanja, da se odzivate, delujete in prevzamete odgovornost za situacijo v svojem odnosu v kateri se vrtite v začaranem krogu. Spravite v red svoje telo in svoje razvade.

Tudi naša mogočna Gaja… vedite, da njeno delo še nikoli ni bilo tako naporno, kot je zdaj, saj še nikoli ni tako intenzivno delala brez počitka. Na vrsti ste zdaj vi. Prevzemite nekaj njene odgovornosti, olajšajte njeno breme in postanite del zdravljenja planeta. Kako, se boste vprašali? Da ste aktivni in energetsko v visoki vibraciji. Vaše zdravje je dragoceno in neločljivo povezano z Gajinim zdravjem. Predramite svojo zdravilno zavest, telovadite, jejte in delajte dobro.

Zavestno bodite soustvarjalec pri zdravljenju planeta. Ustvarjajte dobro, ohranjajte zdravje in ozdravite vse, kar je v vašem življenju potrebno prenove, zdravljenja in vedite, da morate ukrepati.

Resnica se bo izkazala v pravem času. Vaša vloga zdaj je ravnati s častjo, plemenitostjo in resnico ter se držati začrtane poti. Ukrepajte v zvezi z zadevo, ki jo je treba popraviti. Pravica bo zmagala.«

Lep konec tedna… ta bo posvečen zdravljenju in uvidom, ki jih boste deležni. Hvala, ker ste.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem