Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 12.5.2017

Prihajajo Ledeni možje

»Čustveno razburkan in vremensko spremenljiv teden bomo končali še z ledenimi možmi in upajmo, da bodo možje opravili svoje delo dobro. Od njih je namreč odvisno, kako dobro bo obrodilo naše »brsteče rastje« in kako naklonjeno nam bo vreme čez poletje. Glavna naloga ledenih svetnikov je, da naj bi pregnali mraz.

Poglejmo si, kaj nam vsak izmed teh svetih mož prinaša: danes, 12. maja nastopi vladavina Pankracija, ki velja za zavetnika otrok in cvetja. On je tudi »krivec« saj kot prvi pričenja »ledeno obdobje in morebitno slabo vreme v tem času«. Kot drugi nastopi v soboto, 13. maja Servacij in ta naj bi pomagal k sreči in uspehu. Zanimivo je, da ga častijo tudi kot zavetnika proti pozebi, ker njegovega groba ni nikoli prikril sneg. Tretji ledeni mož nastopi svojo vladavino v nedeljo, 14. maja. Bonifacija je doletela mučeniška smrt. Preganjalci kristjanov so reveža namreč vrgli v vrelo smolo. No, v ponedeljek, 15. maja, za konec, pa nastopi… Zofka. Upajmo, da bo tudi letos »polulana« in nam prinesla lepo poletje.

In na kaj bodite v teh dneh pozorni?

Ko hodite skozi življenje, ste zasluženi za vedno več odgovornosti in ena večjih odgovornosti so odločitve… katera pot je prava in kaj hočete. Pred vami je obdobje, ko greste lahko po različnih poteh, odvisno od vaše odločitve. Zdaj se morate odločiti, kaj je tisto, kar je za vas. Ni se vedno lahko odločiti. Na srečo, pa imate pomoč, da se posvetujete s prijatelji, ki jim zaupate, z družinskimi člani in s strokovnjaki. Zaprite oči in si zamislite različne možnosti zase in potem opazujte, kako se počutite ob vsaki možnosti. Katera vas najbolj osreči? Ob kateri možnosti se počutite resnično ljubljeno in varno? Katera izmed njih bi lahko bila najbolj v pomoč vam in drugim?

Vedno izberite pot, na kateri lahko storite največ dobrega zase in svet. Če se počutite, da ste se nekje »zataknili«, če se vaše življenje ne premika lahkotno, potem je potrebno, da naredite nekaj zelo jasnih odločitev o tem kaj hočete. Odločitve so čarobne in prav te lahko premaknejo stvari naprej. Če ne marate smernic, kam naj vaše življenje gre, lahko raziščete svoje odločitve, če morda te potrebujejo spremembe. Najboljša odločitev bo tista, ki vas bo osrečila, kot tudi ljudi okoli vas. Za tisto kar sprašujete, se bo stoodstotno zgodilo, če boste zagotovili, da bodo vaše misli pozitivne.

Posvečajte več pozornosti svojim mislim, občutkom, besedam in vizijam, ki se ti ponavljajo, s tem boste pripomogli, da se vaše želje uresničijo hitreje. Ko vas notranje vodstvo usmeri k spremembi, pristopite pozitivno. Pomembno je, da vse dvome ali skrbi date na stran in da se počutite varnega. Zaupajte. Vaša želja se bo uresničila in najverjetneje se bo zgodila na veliko boljši način, kot pričakujete sami. Predstavljajte si, da so se vaše sanje že uresničene na način, da uporabite svojo notranjo vizijo in občutek. Potrebno je, da ostanete napolnjeni z vero in zaupanjem. Naredite korak takrat, kot vam pravi notranje vodstvo. Ne pozabite:

Življenje je kot ocean, ki nenehno hrepeni po ljubezenski obali.«

Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !