Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 12.8.2016

Sočutje in poMoč

»V avgustu smo v vidiku arhetipa Pravice… mnogim je že in bo prinesel soočenja in križišča… nekaterim razrešitve, drugim celo odLočitve. Soočali se boste z njeno prisotnostjo. Pred vami pa je dan, posvečen materi Mariji, ko boste lahko pozdravili in naZdravili v Hvaležnosti, se odprli dušnemu partnerstvu in se posvetili uravnoteženemu odnosu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva.

V teh dneh bo Marijina energija zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin preteklosti… ta čas bi vam znal prinesti energije za poMoč pri Izbiri dušnega partnerstva, pri vzpostavitvi harmonije, kako naprej pri vzgoji otrok in starševstvu. Prinesla vam bo Moči… Sočutja, Milosti in Negovanja. Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral /preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta.

To pomeni, seveda, da se bodo stare energije – ideje, ki so povezane z Iluzijo, še naprej sesuvale in se tudi poRušile. Tistim, ki se še držijo še teh starih vsebin stare zavesti, se bi lahko zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod.

V naslednjih dneh, ki so pred vami bo pomembno, da ste Prisotni v Trenutku… da preprosto Ste… bodite pozorni, kajti nekatere duše okoli vas, bi lahko postajale vse bolj paranoične, duševno zmedene, jezne in obupane. Prav zato se lahko pripravite tudi na kakšne čustvene »vzpone in padce«. Ključna beseda bo »intenzivnost«. Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja karkoli od vaše stare zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečem na višjih vibracijah.

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja Nov način življenja, kar seveda je vaša Nova Resnica. Bodite v Miru… delujte skozi Sočutje… in posvetite čas svojim najbližjim.

Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !