Išči
Generic filters

Sporočilo ob koncu tedna, 14.7.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
»Naslednji korak je na vas… ko boste spustili, bo prišlo, zato, pozabite željene izide in dobili boste, kar želite.Pred vami je teden, ko bo vse padlo na pravo mesto in postalo jasno. Odpirajo se dnevi, ko bo potreben čas, zato se za nekaj časa izklopite, odmaknite in umirite. Zdaj je na vrsti sprostitev. Če se osredotočate na vse, kar si želite, da se vam zgodi potem na nek način preprečujete naravnemu toku stvari, da se razvije. Zaupajte in prepustite svoje projekte ali skrbi stvarstvu… namero ste dali, vedite, da se bo vse uredilo. Vse v vašem življenju zdaj potrebuje svoj čas, da se postavi na svoje pravo mesto.Harmonija in notranji mir bosta zdaj ključnega pomena, zato ne razmišljajte več in se bolj posvetite opazovanju. Osredotočite se na vse, kar ste že dosegli do tega trenutka, in na mnoge svoje blagoslove, ki so že prisotni v vašem življenju.Vzemite si čas za razvajanje in začnite početi več tistih stvari, ki božajo vašo dušo, namesto da vas skrbi za prihodnost. Uravnovesite in strukturirajte svoj čas. Uravnajte svojo aktivno plat in si privoščite tudi počitek, oddih in se nagradite.Nujno preverite, če ni delo le izgovor, da se ne posvečate sebi, morda odnosu, ki ga morate urediti… morda ste v preteklosti doživeli prevelika razočaranja in si zdaj nočete dati več možnosti, da bi vzpostavili kaj novega… morda razlog tiči le v strahu pred zavrnitvijo in neuspehom. Spustite in se sprostite. Dajte sebi dovoljenje in začnite znova.
S sproščanjem in prepustitvijo željenih izidov ustvarjate prostor vesolju, da vam da, kar želite.
Zaupajte! Vesolje je slišalo vaš nemi klic po pomoči in vam je poslalo rešitve in pomoč, ki vas bo podprla in vodila skozi sedanje okoliščine. Vaše finančno in čustveno blagostanje je pod drobnogledom in se bo kmalu obrnilo na bolje. Prav zdaj boste deležni nepričakovane milosti ali nenadne spremembe v imetju. Čustvena, duhovna in stvarna podpora se združujejo v na videz naključno srečanje z nekom novim ali pa v nepričakovano ponudbo. Prenehajte skrbeti in zaupajte!«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem