Sporočilo ob koncu tedna, 14.8.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 14.8.2020

Povsod okoli nas, tudi v naravi najdemo cikluse in ciklusi obstajajo tudi v naših življenjih. In zdaj, ko se vse stvari spreminjajo je na vas, da sprejmete te spremembe in greste z njimi po poti, ki se vam odpira na novo. Dovolite si, da vam obogatijo življenje vaše življenjske izkušnje. Sprememba je lahko iz enega vidika strašna, pa vendar je za vas trenutno nujna in ko jo sprejmete, boste videli, da bo mogoče novo življenje.

Postavite se proti družbenim ali zunanjim socialnim pravilom ter namesto njim sledite raje svojim notranjim pravilom. Vedite… če ste postali tiranski, visite na starih navadah, če se je v vas naselilo mrtvilo, ki mu sledijo grenkoba, frustracija, strah in zaskrbljenost, potem se upirate naravnim ciklusom spremembe. Ko boste v skladu s spremembami samega sebe in vašega prostora v svetu, ostajate povezani z življenjem, naravo in samimi seboj.

Zdaj je čas, da pogledate nazaj na cikluse vašega življenja. Ste obtičali? Se oklepate stvari, ki bi jih moral izpustiti? Česa še vedno nočete videti? Se bojite premakniti v naslednjo fazo življenja? Vprašajte se zakaj. In skušajte najti odgovor, saj vam bo ta pokazal točko lastne samo sabotaže. Zaupajte vase in ustvarite svoje življenje iz prostora prave odkritosti do sebe. Samo tako boste lahko odkrito pokazali svoj pravi obraz v odnosu.

Situacija v kateri ste vam kaže, kje ste še vedno ranjeni in na čem morate še delati, da presežete vzorec, ki vas drži v primežu. Lahko je to udobje, varnost, ponos ali potreba po takojšnji zadovoljitvi v obliki denarja, pozornosti ali potrditve. Zahteve in želje ega je treba žrtvovati za višji cilj in višji dobiček. Morda se boste za nekaj časa znašli v neudobnem položaju, da boste dosegli ta višji cilj, pa vendar vedite, da je resnično bogastvo življenja v vaši resnici in življenje bo v popolnosti takoj zatem močno odtehtalo vsakršno neugodje. Zdaj se vas dotika navdih.

Vse, kar ste zbrali v življenju in vse, kar čutite od življenja, se zdaj prebuja. Novi svetovi in priložnosti se odpirajo znotraj vas.Prepričajte se, da res čutite, kar čutite zdaj in zaživite…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem