Sporočilo ob koncu tedna, 15.5.2015

foto:drodd.com

Čas je za preNovo. » Tako… ledeni možje so mimo… Zofka je opravila svoje in dobra novica je, da naj bi zato imeli lepo in toplo poletje, saj staro izročilo pravi, da če na Zofko dežuje, je vreme lepo vse poletje oz. 40 dni… no, pa se pustimo presenetiti.

In kaj so nam prinesli pretekli dnevi? Veliko zmede… povsod, saj je bil čas »odmrzovanja« starih čustev, vzorcev in vsekakor je vse vodilo v nekakšno preStrukturiranje na vseh nivojih. Zdaj si boste lahko oddahnili in se lotili čiščenja, urejanja in prenove okolja. Pred vami so dnevi, da poiščete ljubeč prostor, ki obstaja v vašem Srcu… in se resnično odprete Ljubezni, Prijaznosti, dobroSrčnosti in Odpuščanju. Da bi vam to uspelo, si boste morda res morali vzeti čas in občutiti ljubezen in Prijaznost do sebe. Šele ko se boste resnično okrepili, bo lahko izObilje ljubezni in Veselja, ki obstaja v vas, steklo tudi v Svet. In šele takrat boste lahko ustvarili resnično Harmonijo z drugimi na jasen in uravnotežen način. Bodite pozorni na svoja čustva in če ste se v svojih razmerjih znašli v navzkrižju, je morda čas, da ugotovite, zakaj.

Ali ste srečni v srcu? Ali skrbite za svoje notranje potrebe? Ali ste samozavestni in se dobro počutite v sebi? Ali prisluhnete sebi in spoštujete svoje besede sebi?

Vse te stvari imajo neposreden vpliv na vaše odnose in sposobnost komuniciranja s svetom okoli sebe. Čas bo za ponovno vzpostavitev Harmonije, najprej v sebi, napo pa še v svoji okolici.« Čas bo za nove avanture… greš?

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: