Sporočilo ob koncu tedna, 15.5.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 15.5.2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

»Vedite, da ste opogumljeni, da obrnete hrbet sedanji situaciji, ki vam povzroča težave. Razumite, da odhod iz te situacije ni znamenje šibkosti, ampak moči. V tem primeru ne dosežete in ne pridobite nič, če ostanete in se borite. Vesolje vas je postavilo v ta konflikt zato, da vas vodi do vaše prave poti. Blagoslovite vse udeležene in odidite. S tem, ko se boste oddaljili od situacije, se vam bodo odprle nove možnosti in priložnosti. Ne verjamete?
Kvalitete, ki jih vidite v drugih, so le vaš odsev.

Oddajate svojo moč, ker ne prepoznate in si ne priznate mnogih osupljivih kvalitet, ki jih imate. Kvalitete, ki jih občudujete pri drugih, so le odsev istih kvalitet znotraj vas. Pa vendar pogosto napačno verjamete, da so drugi na razne načine boljši kot vi. Zdaj je čas, da zapustite tako razmišljanje in dovolite svoji lepoti, nadarjenosti in ustvarjalnosti, da se pokažejo. Od zdaj naprej naj vam lepota, ki jo vidite v drugih, vedno služi kot opomin vaše lastne lepote.

Če v drugih prepoznate uspeh, preverite, kako uspeh obstaja tudi znotraj vas, in tako dalje. Ko se vaše dojemanje uravnovesi, postanete bolj učinkovita sila na svetu in imate večji vpliv na tiste okoli vas. S potrditvijo vseh lepih kvalitet, ki jih že imate, odpirate vrata neskončnemu toku blagostanja in blagoslovov, ki izhajajo iz srca stvarjenja.

Čas je, za smrt zastarelih načinov razmišljanja, sistemov prepričanja ali čustvenih vzorcev, ki vas omejujejo in vam preprečujejo, da bi se pomaknili naprej proti bolj pozitivni in navdihujoči prihodnosti. Podzavestno ste hrepeneli po tem, da bi se osvobodili spon, za katere globoko v srcu veste, da vam preprečujejo biti in izkusiti vse, kar lahko. Težko se je osvoboditi nečesa tako poznanega, a vedite, da je v tem primeru nujno, da del vas umre, saj boste le tako lahko izkusili neskončne možnosti. Predajte dvome.

Odpustite strahove, stopite v drži dostojanstveno in zaupajte. In.. pustite staro in naredite prostor za novo. Rojeva se vaš novi jaz.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem