Sample Form

Sporočilo ob koncu tedna, 15.7.2016

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ob vstopu v dneve »brezčasja«…

»Pred vami so posebni dnevi za nastavitev vaših kompasov, ki vam bodo v veliko pomoč, kajti… če boste imeli zdaj Resničen plan in fokus kaj želite, potem se lahko nadajate, da boste lahko nekaj od tega že v jeseni poželi. Ne pozabite, da vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti… zato bo v tem tednu še kako pomembna namera in kaj boste v svojih mislih premlevali.

Fokus naj bo na vaših željah, ciljih, ki ste si jih zastavili in uredite dan tako, da ga začnete z namero in si postavite jasne cilje, obnovite želje in se zahvalite za vse kar imate. Vse slutnje in svarila, ki jih boste zdaj deležni, bodo zdaj zelo močne… zdaj je pomembno, da ste… Bodite Pozorni. Znaki se bodo zdaj kazali povsod. V navadnih in na videz nekoliko »naključnih« stvareh. Bodite brez Pričakovanj in se pustite presenetiti… Prisluhnite tudi vsem drugim oblikam informacij »šestega čuta«, ki zdaj zbirajo vašo Moč in pridobivajo trenutno nujnost in svoj pravi namen. Vaše slutnje… pri občutjih… in empatija bodo zdaj zelo zelo močne… Pazite na ta sporočila… kajti imajo za vas poseben pomen.

Osredotočajte se na cilj in zaupajte, da se pot odpira… še malo, pa bo čas premika. Veselite se. Bodite odločni in ne dovolite, da vas drugi zdaj kakor koli »motijo« s sabo, s svojimi mnenji ali opazkami. Zdaj je vaš čas.

Izkoristite te magične dni in si skreirajte željeno. Vzemite si trenutek samo zase, zdaj… preverite, kje je vaš fokus? Na kaj usmerjate svojo pozornost, o čem razmišljate… kaj čutite… kaj delate? Ja… prav Zdaj. Samo za Trenutek se Ustavite… vdihnite… umirite se… zaprite oči… ponovite v mislih začetni stavek… Kje ste, s čim se ukvarjate, kje so vaše misli? Kajti… čas bo za globok razmislek… to kar je v vaši glavi… je esenca vašega ustvarjanja… zato… ohranjajte svoj Fokus. Uživajte… kjerkoli ste in izkoristite energije, ki vas podpirajo v temu tednu.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem