Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 16.12.2016

To je čas, da zaupate svojim instinktom in intuiciji

Morda ste razpeti med svojimi obveznostmi do sveta in obveznostjo do seei. A vaša obveznost sebi naj bo vedno na prvem mestu, saj je prva prioriteta, da zaščitite sveto življenje, ki vam je bilo zaupano. Negovati in ščititi morate svoje telo, um, srce in duha in le tako boste resnični negovalec in zaščitnik stvari zunaj sebe, naj bo to delo, umetnost, vaš dom, otroci ali ljubljene osebe.

Zdaj je čas, da potegnete črto, ustvarite jasne in zdrave meje in počastite svojo integriteto. Zaupajte vase in ustvarite svoje življenje iz prostora prave odkritosti in ljubezni do sebe.

Vse, kar gojite, se bo pozlatilo, še posebej, če bo vsako vaše dejanje vsajeno v vaši osebni resnici.

Spomini nosijo vse, kar vemo o življenju in nas samih. Spomin je sveti zapis naših življenj. Prav s spomini se zdaj največ ukvarjate. Ne razmišljajte preveč, saj vas to povsem lahko izčrpa. Vedite le, da spomin in dejanskost sta pogosto različna. Dejanskost je poročilo o dejstvih, spomin pa zapis, kako ta dejstva ponotranjimo in izkušamo svoja življenja, oboje pa ni resnično.

Čas je, da si uredite svoje življenje, da očistite dom in osebni prostor, organizirajte osebne in finančne papirje, izboljšajte svojo prehrano in zdravje ter prevetrite odnose.

Red je zdaj nujen in zanj bo morda potrebno trdo delo in osredotočanje. Čas je, da pogledate na vse vidike svojega življenja in se soočite z njimi. V tem trenutku morda bijete boje na notranji in zunanji ravni, morda morate celo plačati zapadle račune, se soočiti z osebo ali ustanovo, razrešiti osebne probleme, navade in prepričanja… pa vendar vse z razlogom, da je to zdaj!

Če se dolgočasite, ste obtičali, ste preveč zadovoljni ali pa ste izgubili smisel za višji pomen življenja, je morda čas, da naredite nekaj ODločitev. Čas je za žrtvovanje za višje dobro. Ponavadi je to najbolj neudobna, a izpolnjujoča pot.

Naj bo vikend, ki je pred vami, poln toplih nasmehov, objemov, ki bodo v vaša Srca vtisnila Spomine radosti.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !