Sporočilo ob koncu tedna, 16.4.2016

Skok v Novo, vam je prinesel popolnoma nove razsežnosti… pa vendar… pred vami so dnevi, ko boste morali biti dosledni, natančni, organizirani in zelo praktični.

Največjo moč tega meseca bo občutiti prav v dneh, ki prihajajo, saj smo v tednu pred polno luno. Čas čiščenja in razčiščevanja bo. Zdaj boste lahko zaključevali dolgoletne odnose, v katerih se ne razvijate več ali pa boste prekinili povezave, o katerih ste razmišljali že dolgo časa. Vsekakor bodite pozorni tudi na Nove Priložnosti, ki vam bodo ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali vsi tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu.

Ne pozabite… čas Delovanja je, zato zaključite vse zgodbe, ki vam jemljejo energijo, saj se boste samo tako lahko posvetili novim zgodbam. Prečistite svojo dieto in poskrbite tudi za svoje telo, naredite nego telesa in si privoščite kakšen dober tretma. Poskrbite tudi za svoj dom in okolje, kjer bivate. Pospravite, odstranite kramo in navlako… Uredite papirje, dokumente ali preuredite pisarno.

Pred vami bo obdobje, ko se boste učili o čistih nedotakljivih vrednotah, kar pomeni, da boste mogoče čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v svojih odnosih vseh vrst. Lahko se boste podali v popolnoma nove avanture na področju dela in celo začeli s čim povsem na novo. Iskali boste izpolnitev v življenju, v vseh odnosih in v vsem kar počnete. Če zdaj te ne boste našli, boste raje živeli sami ali pa se odmaknili vase… čutili boste močno potrebo po Tišini in Samoti, da bi lahko premislili o vsem tistem, kar ste si zadali v začetku leta. Tudi, če ob sebi ne boste imeli ljudi, ki so na »isti ravni« kot ste sami, boste z njimi težko shajali. Lahko se vam zgodi, da se vam dolgoletni odnosi, ali sodelovanja prekinejo ali pa, da se v vaše življenje vrnejo osebe iz vaše daljne preteklosti… samo zato, da preverite ali ste se premaknili in naredili korak naprej ali ste še vedno na istem mestu in čakate »boljše čase«.

Pomembno bo, da se čim manj zapletate v zgodbe z ljudmi, ki vas izčrpavajo in kjer se odnosi ne razvijajo.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here