Sporočilo ob koncu tedna, 17.4.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 17.4.2020

»Trenutno imate skrbi, ker gledate na situacijo le iz ene perspektive. Glejte raje z odprtim srcem in duhom in morda vam bo uspelo videti pozitivno stran, ki tudi obstaja. Stvari se lahko obrnejo v vašo korist, če se osvobodite predsodkov in togih pogledov. V vsaki situacij sta vsaj dve perspektivi. Kar vidite v sedanjosti, je le del celotne slike. Pogosto to, kar vidimo, ni tudi to, kar se dejansko dogaja. Pravi namen mnogih življenjskih dogodkov je večkrat nejasen zaradi naših napačnih predvidevanj, predstav in strahov. Ni potrebe, da skrbite, le dovolite stvarem, da se naravno odvijajo in vse vam bo postalo jasno.

Ne pozabite, morda nimate moči spremeniti sveta in mnogih dogodkov v svojem življenju, imate pa moč spremeniti svoje dojemanje sveta. Čustveni vzponi in padci, ki jih lahko doživljate zdaj, so le del procesa zdravljenja, skozi katerega se vse, kar vam več ne služi, spreminja in sprošča. Morda ne izgleda tako, a to je za vas pozitiven čas.

Da bi pospešili proces, naredite seznam stvari, ki v vašem življenju več ne služijo koristnemu namenu. Vključite tudi vse negativne misli in strahove. Ko boste sestavili seznam, prakticirajte naslednjo meditacijo.

Predstavljajte si sebe in vse stvari na vašem seznamu, oblite z zlato svetlobo… Zdaj si predstavljajte prelep vijolični plamen, ki izhaja iz zlate svetlobe… Predstavljajte si, kako vijolični plamen spreminja vse negativno v zlato svetlobo. Še naprej se osredotočajte na zdravilne moči vijoličnega plamena …občutite, kako vas spreminja, čisti in zdravi.

Sprememba včasih pomeni, da je potrebno nekaj izpustiti. Zaupajte temu procesu. Vse, kar predate, bo avtomatsko ozdravljeno ali nadomeščeno z nečim ustreznejšim. Bodite pozorni tudi na svoja občutja in začnite iskati vse svoje lepe, edinstvene kvalitete, ki ste jih tako dolgo tlačili in ignorirali. Razveselite se in se zabavajte; smeh je v tem trenutku za vas najboljše zdravilo. Pustite za sabo vse, kar mislite, da je prav in narobe, in vse, kar bi morali narediti, ter bodite vi sami. S ponovnim pojavom svoje prave narave se boste počutili navdihnjenega in odkrili nove načine gledanja na življenje

Naredite si lep konec tedna… bodite v miru in v naravi.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem