Sporočilo ob koncu tedna, 17.7.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 17.7.2020

Zahvalite se za vsa darila, ki vam jih je v zadnjem obdobju namenilo življenje in vedite, da si zaslužite vse blagoslove, ki prihajajo zdaj k vam. Vedite tudi, da je bilo obdobje dvomov, frustracij in zmede, ki ste ga preživljali v zadnjih mesecih, nujen del vaše rasti in na nek način tudi blagoslov. Prav tako kot narava spreminja letne čase, velja tudi za vaše življenje, ki mu vladajo enaki zakoni in premiki v konstantnih krogih v skladu z božansko voljo velikega Stvarnika.

Življenje vas nenehno nosi znotraj svoje plime in oseke; proti obzorju, čez veliki ocean življenja in nazaj, k počitku na obalah vaše lastne božanskosti. Vedite, da stalen tok izobilja prihaja v vaše življenje, a le, če ste bili v zadnjih mesecih pripravljeni dajati in prejemati v enaki meri. Resnično izobilje se pokaže šele takrat, ko se ljubite in cenite enako močno, kot ljubite in cenite tiste, ki so vam pri srcu.

Ohranite odprto srce in duha in še naprej prosto dajajte in sprejemajte. Sprejmite vse obilje, ki vam ga vesolje ponuja, z jasnim zavedanjem, da si ga zaslužite. Ja, tudi lekcije. Tudi te so del življenja in vašega procesa vstajenja v svoji lastni Luči. Vaš podzemni svet ni pekel. Vaš temni čas je kotel vaših izkušenj, rasti, razumevanja, znanja. Namen ima energijo enako kot misli, čustva in občutja. Ko ga sprostite, to vibracijsko miselno polje žarči ven in spet nazaj k vam.

Torej, če jočete nad krivico in se trpinčite v bolečini, razmislite, zakaj so te manifestacije Zakona prišle k vam. Tako kot mislite, boste živeli. Tako kot delate, bodo drugi delali vam. To je zakon. Ne bojte se te resnice: glejte nanjo kot na vir svobode. Resnica vas osvobaja in vam daje moč, da se premaknete naprej.

Zato še enkrat, učite se. Učite se novih znanj. V tej karmični resnici ni krivde, saj se bo vse, kar oddajate, vrnilo k vam. Nobenega drugega prostora ni. In če hočete spremembo v svetu, na družbeni ravni, vedite da se vse začne pri vas. Vi ste ključ do resnice, ki vas bo osvobodila in vam dala krila, da poletite do vašega težko pričakovanega zastavljenega cilja.

S hvaležnostjo… naredite si lep konec tedna in uživajte poletne sončne dni.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem