Sporočilo ob koncu tedna, 19.6.2020

Sporočilo ob koncu tedna, 19.6.2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

»Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar sami Čutite. Videli boste … Zelo kmalu, da je čas je, da si vzamete Vse, res vse… kar vam Pripada. Tu Je samo za vas … Ona. Zdaj je čas, da naredite korak k Njej, in to Za Vedno.

Vedite, vsaka misel je pomembna, je Njegov Izvor Nje. Ta nova Oblika je prišla iz stare … Ne mislite, da morate zavreči zdaj to, kar ste bili prej, saj brez tega, kar ste bili, brez vseh tistih Izkušenj ne bi bili to, kar ste zdaj. Uporabite svojo neMoč kot priložnost za transformacijo. Tako veliko stvari je, ki jih lahko zdaj razIščete, odKrijete in Vidite. Vrata znanja in zaznavanja so vam zdaj odprta, zato globoko vdihnite in se potopite Vanj. Nov val energije, ki vas bo kmalu dosegel, bo prinesel popolnoma Nov vidik Razumevanja sveta, okolice in zavedanja Sebe.

Vse korake, ki jih Aktivno delate zdaj, jih delajte skozi Vedenje, Čutenje in Videnje. Nehajte Misliti in Gledati … Vse, kar se dogaja zdaj, ta Trenutek, je ključno za vaš jutri. Na ta način vas bo vesolje še naprej vodilo po poti Resnice, vas Prebujalo in vam ponujalo svojo pomoč. Ne pozabite, da je Čudež vedno mogoč, ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdete. Pred vami so dnevi, ko boste čutili, da potrebujete zavetje in hrepeneli boste po vrnitvi v svoj dušni Dom. En del vas si želi, da drugi prevzamejo vse vaše naloge, da vam dajo Moči in si opomorete, preden greste naprej, kajti zdaj boste prePoznali osebo, ki Resnično verjame v vas. Tukaj je … Vstopite v Trenutek in zaČutite.

Ugotovili boste, da vam Vera in Prijateljstvo te osebe dajeta neizmeren Pogum, da nadaljujete svojo Pot na način, ki v Biti osvobaja Vas in navdihuje druge. In nekaj znotraj vas pravi »to je To«. Potem se boste spet Dvignili in ker boste poznali ta Mir, ga boste lahko delili z drugimi samo zato, ker se je Ona dotaknila vašega Srca že veliko prej, v Večnosti Trenutka. Poznate Jo … Vaš čas je prišel … Čas, da si ustvarite Vse To, z Njo, v Njej. Vse, kar potrebujete, je Zaupanje, Vztrajnost in Predanost. Verjemite…«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem