Sporočilo ob koncu tedna, 2.10.2020: Zdravilna luč

Sporočilo ob koncu tedna, 2.10.2020: Zdravilna luč

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

»Okoli vas divja kaos… znotraj vas pa toliko vprašanj: kam zdaj, s kom, sem naredil-a prav, kako naj popravim, kaj lahko spremenim pri sebi, v odnosu, v situaciji? Muči vas pa samo eno vprašanje, ki je nad vsemi… ali Bog v resnici obstaja in če, kje je, ko ga najbolj potrebujete.

Pogosto se prav v trenutkih največje stiske počutite najbolj sami. Pa vendar, vedite, da niste nikoli sami. Vesolje je slišalo vaš klic in želi, da veste, da vas ljubeča prisotnost božjega stvaritelja vedno napolnjuje in obdaja. Predajte svoje strahove in skrbi. Sprejmite zdravilno luč, ki se vam ponuja v tem trenutku. Od strahu pogosto poskušamo plavati proti toku, ker je izguba časa in energije. Zaupajte, sprejmite, poČakajte še malo in izpustite bremena.

Začeti morate drugače… vi. Kljub temu da bo na poti veliko zapletov in preobratov, boste prijetno presenečeni, kam vas bo reka življenja na koncu prinesla. Zaupajte. Z uporabo logike svojega omejenega razuma ne morete razumeti trenutne situacije, ne morete videti, vse dokler gledate.. Vedite le, da obstaja večja slika, tudi če je v tem trenutku ne vidite. Bodite potrpežljivi! Iščite odgovor, preverjajte informacije in ne nasedajte predstavi, ki jo trenutno gledate, kajti… ni resnična.

Trenutno imate skrbi, ker gledate na situacijo le iz ene perspektive. Glejte raje z odprtim srcem in duhom in morda vam bo uspelo videti pozitivno stran, ki tudi obstaja. Stvari se lahko obrnejo v vašo korist, če se osvobodite predsodkov in togih pogledov. V vsaki situaciji sta vsaj dve perspektivi. Kar vidite v sedanjosti, je le del celotne slike. Pogosto to, kar vidimo, ni tudi to, kar se dejansko dogaja. Pravi namen mnogih življenjskih dogodkov je večkrat nejasen zaradi naših napačnih predvidevanj, predstav in strahov.

Ni potrebe, da skrbite, le dovolite stvarem, da se naravno odvijajo in vse vam bo postalo jasno. Ne pozabite, morda nimate moči spremeniti sveta in mnogih dogodkov v svojem življenju, imate pa moč spremeniti svoje dojemanje sveta

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem