Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 2.12.2016

“Morda si lažete o nečem in zdaj je čas, da se iskreno soočite. Sprememba je v tem trenutku nujna in ta proces vas bo osvobodil lastnih verig. Vedite, da je smrt v vseh pomenih in oblikah konec nečesa, kar nam ne ustreza več. Je naša stalnica v življenju in nujna, saj tako kot stare celice umirajo se nove rojevajo, kot tudi vse se enkrat konča, da se novo lahko začne.

Se morda v tem trenutku dogaja zelo globoka osebna sprememba za vas? Čutite, da je nekaj v zraku? Predati morate nekaj, kar je povezano z vašo identiteto in smislom sebe v svetu… lahko je to določen sistem prepričanj, vaš položaj v svetu, doma, v službi, lahko gre za odnos, žalovanje ali pa vaš splošni vzorec mišljenja. Kar koli je, do zdaj vam je služilo, zavedajte pa se, da nadaljnji proces zahteva, da to opustite. Če se po vrh vsega počutite da ste razočarani nad osebo, lahko nad življenjem ali svetom okoli sebe, preverite… kajti, verjetno usmerjate svojo pozornost k napačnemu viru. Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat. To, kar je potrebno spremembe, ste vi. Vaše življenje je le odraz vaših najglobljih strahov in prepričanj. Čas je, da jih opustite in se premaknete v življenju naprej, za vašimi sanjami.

Prav zdaj je vaš strah usmerjen v izgubo smisla sebe. Smrt, konec ali prekinitev pa zahteva od vas le to, da postanete večji od sebe. Del, ki se ga bojite izgubiti, temelji na utvarah, iluzijah. Ta pa je ukoreninjen v občutku samo pomembnosti, skozi dokazovanje svoje egoistične želje po udobju in posledično pomirjenju. Pravega bistva o sebi se ne izgubi skozi odstranitev teh egoističnih pritiklin, ampak oživi takrat, ko jih več ni. Zdaj je čas, da izpustite svoje strahove, iluzije in egoistično povezanost, da boste lahko vstopili v svoje lastno bistvo … in zaživeli svoje pravo življenje. V tem obdobju se vam morda trese zemlja pod nogami. Stare strukture, ki niso več koristne, se podirajo, in novo znanje odstranjuje temelje, na katerih ste gradili svoj sedanji življenjski položaj. Resnica je, da vam stari temelji več ne služijo ne glede na to, ali se počutite pripravljeni soočiti se s tem ali ne. Ne bi se namreč lomili, če bi bili zgrajeni na nečem trdnem.

V tem trenutku morda ne vidite širše slike, a ko bo pravi čas, bo razkrito obilje nove dežele in vaša odločitev bo, če boste naredili naslednji korak.”

Naj bo konec tedna obarvan z naSmehom na obrazu in z radostjo v Srcu.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !