Angelska sporočila

Sporočilo ob koncu tedna, 20.10.2017

V tem trenutku je pomembno, da si vzamete čas za Strast, ki je znotraj vas, da prisluhnite svojim Navdihom… Napišite, kajti… zdaj se mora zgoditi poVezava… najprej s samim seboj, da boste lahko slišali notranji glas Srca.

Poslušajte svojo Intuicijo, ta vam odpira nove poti, zaupajte kaj čutite. Ni vse, tako kot Vidite, poglejte s srcem… kaj čutite? Čas vas podpira, da pišete, razmišljate, meditirate ali počnete karkoli, kar vas povezuje s samim seboj. Vaša lastna Intuicija je modrost Telesa, Srca in Uma. Povezujete se z nečim večjim, kot ste sami.

Poskrbite za svoj dom, finance, zdravje in splošno stabilnost ter Varnost v svojem življenju. Ko bodo ta področja stabilna in varna, bo vaša rodovitna zemlja pripravljena za ustvarjanje česarkoli, kar si želite v življenju. Čas je, za odkritost s seboj. Ravnajte Pametno, saj Modrost pride le takrat, ko sta Srce in Um v ravnovesju. Da bi se to zgodilo, se morate nehati zapletati v drame in pogledati, kaj se res dogaja. Če ste storili napake, jih popravite.

Zdaj se mirno in iskreno soočite sami s sabo, da se bo jasnost lahko razkrila kot Luč, vodnica, ki vas bo spremljala do naslednje faze v življenju. Ste dovolj pogumni, da izpolnite svoje želje? Prav zdaj se odpirajo novi kanali povezave in komunikacije Duha… Tudi Zavedanje, da imajo vaše misli energijo, je ključ, ki vam kažejo lahko izjemen vpliv na dogodke, ki se vam dogajajo zdaj… pazite na kaj poMislite … ker po tem kar mislite, kličete v svoje življenje.

Uživajte v znanju, verjemite svojim sposobnostim in zaupajte v starodavne načine Modrosti… ti tečejo po vaših žilah, in so del kozmičnega spomina o utripu tega prelepega planeta. Tako kot mislite, boste živeli. Tako kot delate, bodo drugi delali vam. Moč misli vas opominja na Kreacijo vašega jutri. Naredite korak k sebi, blagoslovite se. Ljubite se. Vedite, da ste daleč nad svojo domišljijo.«

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !