Išči
Generic filters
foto pexels.com

Sporočilo ob koncu tedna, 20.11.2020: Upanje je iskra Svetlobe

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

»Pred vami se odpira veliko vprašanj … Nastala situacija, v kateri ste, vas uči veliko več, kot si mislite … Učite se lekcije, ki je pomembna za obstoj in življenje samo. Upanje je edino, ki je ostalo v Pandorini skrinji, ko so se iz nje razlile vse nadloge človeštva. Ste se vprašali, zakaj je v skrinjici Upanje, skupaj z vsemi težavami, ki so trenutno vaši Izzivi? Ali je Upanje zaRes tisto, ki izniči vse tegobe človeštva? Ja, dragi iskalec Luči. Upanje je iskra Svetlobe, ki sije v vas, ne glede na vse, kar izkusite ali veste o življenju, in brez nje bi verjetno uVeneli in umrli.

Upanje je trdno Prepričanje. Upanje je Molitev. To pa sta dve različni stvari. Ne glede na vaša osebna prepričanja, je upanje Molitev, da bi vaše življenje imelo smisel. Brez upanja ste poraženi. Ko ste na težkem potovanju po podzemlju – po vaši podzavesti, in ste podvrženi Spremembam, vedite, da se vrnete na površje z izjemnimi zakladi. A te vidite šele po vrnitvi, zato Zaupajte in potujte dalje.

Bolj kot je svetla Luč v vas, več je Teme okoli vas. Pa vendar, vsaka pot ima svoj začetek in svoj konec … Vi ste zdaj na polovici svoje poti in stojite pred odločitvijo … Edini način, kako vrniti te zaklade nedotaknjene, je s popolno Vero in Zaupanjem v lastne zMožnosti. Zdaj je čas, da zaupate vase, v svojo Moč, ki jo držite, da lahko dosežete čarobne stvari, a pri tem ne smete dovoliti, da vas lastno oviranje z Izgovori in Dvomi po poti potepta. Vedite … Močni ste, zdaj Zberite še Pogum in Vero, da stojite v tej Moči.

Zaprite oči in občutite bistvo svojega bitja.

Čas je zdaj zelo pomemben. Potrebujete ga. Vdihnite v Srce in občutite čarobnost, ki obstaja v vas. Stojte pokončni v svoji Resnici, v svojih sposobnostih in v Sebi. Ne glede na to, kaj se vam dogaja in kako zelo boli. To je čas obnovljenega Upanja. Poti nazaj ni več … Samo še naprej … In če ste na tleh, je zdaj pot samo ena. Pot navzgor! Ste za? Verjamete? Niste prepričani … Ste? Kako se počutite? ZaČutite … Spustite Ego, zaUpajte in imejte Vero. V Ljubezni do sebe, za Upanje.«

Lep konec tedna. Bodite v naravi in… Ohranjajte visoko vibracijo.

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Referendum za pitno vodo

Referendum za pitno vodo

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem